Spændende trainee uddannelse med fokus på Analytics.

Framework Digital er i kraftig vækst indenfor rådgivning  og implementering af Analytics-løsninger baseret på SAP Analytics. 

Vi har derfor brug for flere dygtige konsulenter i vores Analytics afdeling, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder.

Stillingen

Som trainee indenfor Analytics tilbyder vi et af markedets bedste trainee forløb, som hurtigt vil udvikle dine faglige kompetencer til at blive konsulent. Du vil være en del vores ambitiøse  team som hele tiden innoverer og udvikler analytics løsninger på teknologisk førende platforme.

Vi har sammensat et 2 årigt trainee forløb, hvor du bliver uddannet og får mulighed for at komme på spændende projekter og opgaver hos vores kunder. Analytics afdelingen løser rådgivnings- og implementeringsopgaver indenfor analyse, databehandling, modellering, rapportering og budget-/planlægning på SAP og Microsoft-løsninger.

Analytics bliver i stigende grad brugt indenfor alle forretningsområder hos vores kunder og vil fremadrettet udgøre basen for at gøre forretningsløsningerne intelligente og baseret på statiske forudsigelser og fremskrivninger. De forretningsmæssige, statistiske og teknologiske udfordringer der arbejdes med indenfor Analytics området er fagligt udfordrende og relevante for kerneprocesser i vores kunders forretning, og det er et område i stærk vækst i Framework Digital.   

Din profil

Har du grundlæggende interesse i data, hvordan de skal forstås, hvordan de skal/kan anvendes og hvordan de vises så databrugerne forstår data og hvilke aktiviteter der skal gennemføres på baggrund af dataindsigt, så kan dette job være noget for dig. Har du desuden interesse for hvordan Analytics- og BI-løsninger fra bl.a. SAP og Microsoft fungerer, hvordan organisationers beslutninger understøttes af data samt lyst til at dygtiggøre dig på f.eks. økonomi eller logistik processer vil dine kompetencer og dine interesser være yderligere interessante for Framework Digital.

Som person skal du trives med hurtigt skiftende opgaver, være drevet af konstant at tilegne dig ny viden og matche følgende profil:

  • har afsluttet en videregående uddannelse indenfor de seneste 2 år
  • har lyst til at arbejde med forretningsrettede Analytics løsninger bygget på markedsledende IT platforme
  • gerne vil arbejde i grænsefeltet mellem IT og forretning
  • er digitalt interesseret og har lyst og mod til at fordybe dig i forretningsunderstøttende teknologi
  • vil indgå i en spændende organisation i rivende udvikling med mange erfarne kolleger
  • er innovativ, god til at arbejde i teams/projekter og forstår værdien af at honorere de forventninger der stilles til dig
  • er fleksibel og mobil

Send gerne en ansøgning til hr@frameworkcph.com og hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte Rune Rygaard Munkøe på rrm@frameworkcph.com eller +45 2784 7347.

Om Framework Digital

Framework Digital er et ledende dansk SAP konsulenthus med fokus på forretningsudvikling og optimering.

I Framework er digitalisering en central del af vores DNA. Vi sikrer, at vores kunder får forretningsmæssig værdi af den IT løsning de anvender.