Vi har travlt - Framework Digital søger SAP ERP-konsulenter.

Vær med på den digitale rejse i dansk erhvervsliv. Kom til Framework - et velanset dansk SAP konsulenthus – med den bedste kundeportefølje. Vi har allerede mange spændende opgaver og flere er på vej.

Som ERP-konsulent hos Framework kommer du til at indgå i et højt kvalificeret team af konsulenter som hver dag gør en forskel hos vores kunder. Så står du og mangler ny energi, ønsker nye spændende kunder, så kontakt Framework allerede i dag.

Din profil

Vi søger erfarne SAP ERP-konsulenter som ønsker at indgå i et stærkt fællesskab hvor det at skabe værdi hos vores kunder er altafgørende. Du skal have forretningsmæssig flair, og du har formentlig allerede gennemført et eller flere S/4 projekter. Du skal samtidig være nysgerrig på de nye cloud- teknologier fra SAP, herunder ex. S/4HANA Cloud, SAP Asset Manager mv.

Vi er specielt på udkig efter dig som trives med at arbejde i grænsefeltet mellem IT og forretning samt har erfaring med følgende procesområder:

  • SAP Finance
  • SAP Asset Management
  • SAP Procurement

Send en ansøgning til hr@frameworkcph.com. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte Manuel Herting på mhg@frameworkcph.com eller +45 2346 4235.

Om Framework Digital

Framework Digital er et ledende dansk SAP konsulenthus med fokus på forretningsudvikling og optimering.

I Framework er digitalisering en central del af vores DNA. Vi sikrer, at vores kunder får forretningsmæssig værdi af den IT-løsning de anvender.