Job med kæmpe karrieremulighed – SAP ERP trainee hos Framework. Kickstart din karriere og bliv markedets bedste SAP konsulent.

Vær med på den digitale rejse i dansk erhvervsliv. Kom til Framework og få dig en udfordring for livet i et velanset dansk SAP konsulenthus.

Vi har meget travlt og derfor har brug for flere dygtige konsulenter i vores ERP-afdeling, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder.

Stillingen

Som trainee indenfor ERP, herunder Økonomi og Logistik, tilbyder vi et af markedets bedste trainee forløb, som hurtigt vil udvikle dine faglige kompetencer til at blive konsulent. Du vil være en del vores ambitiøse team som hele tiden sikre at virksomheder for det bedste ud af deres ERP- løsninger på teknologisk førende platforme.

Vi har sammensat et 2-årigt trainee forløb, hvor du bliver uddannet og får mulighed for at komme på spændende projekter og opgaver hos vores kunder. ERP-afdelingen løser rådgivnings- og implementeringsopgaver indenfor økonomi, projekter, salg, indkøb og vedligehold på SAP- løsninger.

En effektiv ERP-understøttelse bliver i stigende grad en vigtig forudsætning for en digitalisering af virksomheders kerneprocesser. Adgang til korrekte og opdaterede data er helt centralt for alle forretningsområder hos vores kunder, og vil fremadrettet naturligt være tilgængelige 24/7.  

Din profil

Vi søger nysgerrige individer som ønsker at indgå i et stærkt fællesskab hvor det at skabe værdi hos vores kunder er altafgørende. Du skal have forretningsmæssig flair og en passion for teknologi. Som person skal du trives med hurtigt skiftende opgaver, være drevet af konstant at tilegne dig ny viden og matche følgende profil:

  • har afsluttet en videregående uddannelse indenfor de senest 2 år
  • har lyst til at arbejde med forretningsrettede økonomi og logistik løsninger bygget på markedsledende IT-platforme
  • gerne vil arbejde i grænsesnittet mellem IT og forretning
  • er digitalt interesseret og har lyst og mod til at fordybe dig i forretningsunderstøttende teknologi
  • vil indgå i en spændende organisation i rivende udvikling med mange erfarne kolleger
  • er innovativ, god til at arbejde i teams/projekter og forstår værdien af at honorere de forventninger der stilles til dig
  • er fleksibel og mobil

Send en ansøgning til hr@frameworkcph.com inden d. 16. februar 2020. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte Manuel Herting på mhg@frameworkcph.com eller +45 2346 4235

 

Om Framework Digital

Framework Digital er et ledende dansk SAP konsulenthus med fokus på forretningsudvikling og optimering.

I Framework er digitalisering en central del af vores DNA. Vi sikrer, at vores kunder får forretningsmæssig værdi af den IT-løsning de anvender.