Senior analytics rådgiver og arkitekt

Framework Digital er i kraftig vækst indenfor rådgivning  og implementering af Analytics-løsninger baseret på SAP Analytics. 

Vi har derfor brug for flere dygtige konsulenter i vores Analytics afdeling, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder.

Stillingen

Du vil være en del vores ambitiøse  team som hele tiden innoverer og udvikler analytics løsninger på teknologisk førende platforme.

Som senior Analytics rådgiver bliver du en central og drivende del af vores Analytics afdeling sammen med andre dygtige konsulenter. Analytics-afdelingen løser rådgivnings- og implementeringsopgaver indenfor analyse, databehandling, modellering, rapportering og budget-/planlægning på SAP og Microsoft-løsninger. 

Analytics bliver i stigende grad brugt indenfor alle forretningsområder hos vores kunder og vil fremadrettet udgøre basen for at gøre forretningsløsningerne intelligente og baseret på statiske forudsigelser og fremskrivninger. De forretningsmæssige, statistiske og teknologiske udfordringer der arbejdes med indenfor Analytics området er fagligt udfordrende og relevante for kerneprocesser i vores kunders forretning, og det er et område i stærk vækst i Framework Digital.   

Din profil

Har du dyb og flerårig erfaring med at rådgivning og implementering indenfor analyse, rapporterings- og/eller planlægningsløsninger bygget i SAP eller Microsoft er du måske den rette til vores team. Er du grundlæggende interesseret i hvordan data skal forstås, hvordan data skal/kan anvendes og hvordan data vises så beslutningstagerne forstår informationen, så passer du godt ind blandt Analytics rådgiverne hos Framework Digital. Hvis du desuden har interesse i budget- og planlægningsløsninger i SAP samt rådgivet og/eller implementeret den type løsninger vil det være en yderligere fordel.

Som person skal du trives med hurtigt skiftende opgaver, være drevet af konstant at tilegne dig ny viden og matche følgende profil:

  • har mere end 8 års erfaring med rådgivning og/eller implementering af SAP Analytics-løsninger
  • har erfaring med rådgivning og/eller implementering af budget- og planlægningsløsninger i SAP og eller Microsoft
  • har lyst til at arbejde med forretningsrettede Analytics-løsninger bygget på markedsledende platforme
  • har erfaring med og fortsat gerne vil arbejde i grænsefeltet mellem IT og forretning
  • er digitalt interesseret og har lyst og mod til at fordybe dig i forretningsunderstøttende teknologi
  • vil indgå i en spændende organisation i rivende udvikling med mange erfarne kolleger
  • er innovativ, god til at arbejde i teams/projekter og forstår værdien af at honorere de forventninger der stilles til dig
  • er fleksibel og mobil

Framework Digital er en ambitiøs og fremadskuende organisation, hvorfor det er afgørende at du har en naturlig lyst at holde dig opdateret på den seneste udvikling indenfor Analytics- og BI-løsninger fra SAP og/eller Microsoft samt bidrage proaktivt til at udvikle vores organisation og de løsninger vi leverer til vores kunder. 

Send en ansøgning til hr@frameworkcph.com. Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte Rune Rygaard Munkøe på rrm@frameworkcph.com eller +45 2784 7347.

Om Framework Digital

Framework Digital er et ledende dansk SAP konsulenthus med fokus på forretningsudvikling og optimering.

I Framework er digitalisering en central del af vores DNA. Vi sikrer, at vores kunder får forretningsmæssig værdi af den IT løsning de anvender.