Chef for SAP Service og Operations

Brænder du efter at arbejde i en virksomhed i vækst og have ansvaret for at servicere vores kunder med markedets bedste ”SAP AMS og basisydelser”. Har du samtidig ambitionen om at drive og udvikle fremtidens digitale løsninger og IT-infrastruktur, så er det dig vi har brug for.

Til vores SAP Service/Operation Center og Servicedesk søger vi en innovativ og resultatorienteret leder med stor kommerciel forståelse.

Framework Digital

Er en dansk IT-virksomhed der leverer komplette SAP-løsninger til danske virksomheder og organisationer, omfattende rådgivning, implementering, drift og vedligeholdelse. Vi har hovedkontor i København hvorfra 50 medarbejdere arbejder i nyrenoverede lokaler og du vil sammen med dit team arbejde herfra.  

Vi er leveranceorienterede og kvalitetsbevidste, vores kultur og DNA betyder at vi skaber de helt rigtige løsninger i tæt samarbejde med kunden. Med nysgerrigheden som drivkraft medvirker vi til at levere IT-løsninger der øger forretningspotentialet hos vores kunder.

Ansvar for vores kunder

Vores SAP Service/Operation Center har eksisteret i 5 år. Her får du ansvar for effektiv drift og vedligeholdelse af vores kunders SAP-løsninger, ligesom du er garant for at alle ydelser og aftaler leveres og overholdes.

Med overblik og erfaring vil du også kunne indgå som rådgiver i de løsninger og implementeringsopgaver som Framework Digital leverer til kunderne.

Du har solid erfaring med opgaver, som sikrer driftssikkerhed, gode brugeroplevelser og stor kundetilfredshed, ligesom du har erfaring med standardisering af arbejdsgange og processer der sikrer ensartet og effektiv IT-drift. Du trives med det ansvar som følger med lederrollen og formår at motivere og skabe værdi. Du tager gerne initiativ, er nysgerrig og analytisk og går forrest når det gælder. Det er en fordel hvis du har en teknisk uddannelse og er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger.

  • Kundehåndtering og kan tage ansvar for leverancer
  • Motivation af et team med tekniske profiler
  • Erfaring med drift og vedligeholdelse af SAP eller tilsvarende ERP-systemer
  • Fortrolig med ITIL eller ISO 27001
  • Erfaring med tekniske discipliner som infrastruktur, servere og gerne SAP Basis
  • Udarbejdelse af proces- og arbejdsbeskrivelser
  • Samarbejdsorienteret og robust
  • Kommerciel forståelse
  • Teknisk flair og nysgerrighed.

Framework er i vækst - og det stiller krav

Framework Digital vinder mange nye opgaver i et marked præget af markant konkurrence og det stiller krav til os som virksomhed og ikke mindst den måde vi samarbejder på. Vi er ambitiøse i vores valg af løsninger på kunders og egne vegne. Vi udfordrer os selv og arbejder altid på at lære, forny og optimere vores ydelser og services.

Kan du se dig selv hos os?

Som en del af Framework Digital vil du opleve en arbejdsplads med krævende opgaver men også med højt til loftet, humor og engagement. Du vil blive udfordret både fagligt og personligt men altid med kolleger, der er klar til at hjælpe ligesom du vil opleve effekten af ægte teamwork. Vi er en arbejdsplads du i høj grad, kan påvirke og udvikle.

Er du klar til Framework Digital, så glæder vi os til at modtage din ansøgning på hr@frameworkcph.com senest den 8. april 2021. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Peter Helsø på telefon 2539 1434.